|  BİTKİ | 
                        
            
                                                               DAMLAMADAN L/1000 m² | 
                        
            
                                                               YAPRAKTAN ml/100 L su | 
                        
            
                                                              UYGULAMA | 
                          
                        
            
                                                              
                         |  Sebzeler (domates, biber, salatalık, patlıcan vb.) | 
                        
            
                                                              2-4 | 
                        
            
                                                              150-300 | 
                        
            
                                                              Şaşırtma sonrası ve çiçek öncesi 1 uygulama. | 
                          
                        
            
                                                              
                         |  Patates, soğan, lahana, havuç, kabak | 
                        
            
                                                              1,5-2 | 
                        
            
                                                              100-150 | 
                        
            
                                                              Şaşırtmadan sonra 3 uygulama. | 
                          
                        
            
                                                              
                         |  Kavun, karpuz | 
                        
            
                                                              3-5 | 
                        
            
                                                              150-250 | 
                        
            
                                                              Şaşırtma sonrası ve çiçeklenme öncesi 1 uygulama yapılır. Bitkideki hasat sonuna kadar en az 2 uygulama. | 
                          
                        
            
                                                              
                         |  Çilek, fındık | 
                        
            
                                                              3-5 | 
                        
            
                                                              150-250 | 
                        
            
                                                              Çiçeklenme öncesi 1 uygulama. Hasat sonuna kadar en az 3 uygulama.  | 
                          
                        
            
                                                              
                         |  Tütün, mısır, şeker pancarı, zeytin | 
                        
            
                                                              2-3 | 
                        
            
                                                              150-250 | 
                        
            
                                                              Hasat sonuna kadar 20-25 gün ara ile 3 uygulama. | 
                          
                        
            
                                                              
                         |  Pamuk | 
                        
            
                                                              1-2 | 
                        
            
                                                              150-200 | 
                        
            
                                                              Vejetatif gelişme başlangıcından itibaren 2 uygulama. | 
                          
                        
            
                                                              
                         |  Narenciye ve meyve ağaçları | 
                        
            
                                                              1,5-3 | 
                        
            
                                                              150-200 | 
                        
            
                                                              Çiçeklenme öncesi ve sonrası en az 3 uygulama. | 
                          
                        
            
                                                              
                         |  Bağ | 
                        
            
                                                              1,5-3 | 
                        
            
                                                              100-150 | 
                        
            
                                                              Vejetatif gelişme başlangıcından itibaren en az 2 uygulama. | 
                          
                        
            
                                                              
                         |  Süs bitkileri | 
                        
            
                                                              1-2 | 
                        
            
                                                              100-150 | 
                        
            
                                                              Şaşırtma sonrası 2 uygulama. |