ÜRÜNLERİMİZSpesifik ÜrünlerHASCON M10 ALTA DENSITA 0-15-20+ME

BİLEŞİMİ w/w g/L
Fosfor Pentaoksit (P2O5) % 15 210
Potasyum Oksit (K2O) % 20 280
Bor (B) Suda çözünebilen % 0,1 1,4
Bakır (Cu) (EDTA Şelatlı) % 0,002 0,028
Mangan (Mn) (EDTA Şelatlı) % 0,1 1,4
Molibden (Mo) % 0,01 0, 14

HASCON M10 ALTA DENSITA 0-15-20+ME

Bitkilerde aşırı vejetatif gelişmeyi ve yaprak büyümesini dengeli bir şekilde yapar. Boğum arası mesafesini kontrol eder ve yan sürgün gelişimini sağlar. Meyve bağlama sürecinde, hücre bölünmesine destek verir. Şeftali, domates, narenciye gibi; meyveleri renkli olan bitkilerde renk dönüşümünü kolaylaştırır. Meyvelerin çatlamaya karşı kuvvetini artırır. Başta küçük çekirdekli meyveler ve diğer meyvelerin büyümesine yardımcı olur. Lignifikasyonu artırarak dal ve tomurcukların olgunlaşmasını sağlar. Bitkileri dona ve susuzluğa karşı destekler. Üretim kalitesinin iyileştirilmesi, polifenoller, antioksidanlar ve diğer önemli organik bileşikler gibi aromatik bileşiklerin oluşumunu kolaylaştırır. Bu bileşikler HASCON M10 tarafından uyarılır.

Bu ürün düşük sıcaklıklarda dahi yüksek emilim kapasitesine sahip olup: 1) Kılcal köklenmenin artmasını; 2) Çiçeklenmenin farklılaşmasını; 3) Homojen meyve büyümesini; 4) Meyvede kalite parametrelerinin oluşmasını sağlar. Özellikle meyve olgunlaşma döneminde: 1) Meyve asitliğini azaltır; 2) Şeker içeriğini arttırır; 3) Rengini düzenler; 4) Olgunlaşmayı hızlandırır.

FİZİKİ VE KİMYASAL ÖZELLİKLER
pH (%1’lik solüsyon w/w) 7,0
E.C. (1g/L’de) 541 µS/cm
Yoğunluk (20 °C’de) 1,40 g/ml
Renk Açık Mavi


UYGULAMA ŞEKLİ, DOZU VE ZAMANI
BİTKİ DAMLAMADAN L/1000 m² YAPRAKTAN ml/100 L su UYGULAMA
Sebzeler 2-4 200-400 Aşırı vejetatif gelişme durumunda çiçeklenmeyi uyarmak için, olgunlaşma başlangıcında ve hasat sonrasında
Endüstri ve Tarla Bitkileri 2-4 200-300 ml/da Aşırı vejetatif gelişme durumunda çiçeklenmeyi uyarmak için, olgunlaşma başlangıcında ve hasat sonrasında
Zeytin, Antepfıstığı, Bağ, Meyve Ağaçları, Narenciye 2-5 200-400 Aşırı vejetatif gelişme durumunda çiçeklenmeyi uyarmak için, olgunlaşma başlangıcında ve hasat sonrasında
Kivi 2-5 200-400 Aşırı vejetatif gelişme durumunda çiçeklenmeyi uyarmak için, olgunlaşma başlangıcında ve hasat sonrasında
Fidanlık 1 100-150 Normal boy ve gövde kalınlığına gelinceye kadar 10-15 gün ara ile
Süs Bitkileri ve Çiçekler 1-2 100-150 Aşırı vejetatif gelişme ve çiçeklenmeyi uyarmak için