ÜRÜNLERİMİZOrganik GübrelerNUTRIGREEN AD

BİLEŞİMİ w/w g/L
Organik Madde % 47 588
Organik Karbon (C) % 23,5 294
Organik Azot (N) % 7,3 92
Total Aminoasit % 50 625

NUTRIGREEN AD

Nutrigreen AD hayvansal menşeli amino asit içeren sıvı organik gübre olup, yüksek organik karbon, yüksek organik azot içerir. Nutrigreen AD yüksek L-aminoasitler içerir, düşük molekül ağırlığı ve bitkisel menşeli aminoasitlerden çalışma hızı 2 kat daha hızlı olması ile diğer ürünlerden ayrılmaktadır.

Nutrigreen AD, kök, gövde, yaprak, meyve gibi bitkinin tüm aksamlarının gelişimini hızlandırır. Nutrigreen AD çiçeklenme döneminde döllenmeye destek olarak meyve oluşumunu sağlar, meyveleri standart ve homojen bir şekilde hasada erken getirir. Nutrigreen AD hem topraktan hem de yapraktan uygulanabilen, beraber uygulandığında zirai mücadele ilaçları ve bitki besin elementlerini şelatlayarak bitki tarafından alınımını ve taşınmasını sistemik olarak sağlar. Topraktan uygulandığında çevresel koşulları geliştirerek kuvvetli bir şekilde mikoriza gelişimini uyarır.

Organik maddeli zengin içeriği ile mikroorganizma faaliyetlerini arttırır, toprağın fiziksel özelliğini iyileştirir, toprağı biyolojik açıdan etkin hale getirir.

FİZİKİ VE KİMYASAL ÖZELLİKLER
pH (%1'lik solüsyon w/w) 5,5
E.C. (1g/L) 265 µS/cm
Youğunluk (20 °C’de) 1,25 g/ml
Renk Koyu Kahve


UYGULAMA ŞEKLİ, DOZU VE ZAMANI
BİTKİ DAMLAMADAN L/1000 m² YAPRAKTAN ml/100 L su UYGULAMA
Sebzeler (Biber, Domates, Patlıcan, Salatalık vb.) 0,5-0,6 150-250 Dikimden 15 gün sonra, çiçeklenme öncesi, meyve tutumu, meyve büyütme ve olgunlaşma döneminde
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Kolza, Şeker Pancarı vb.) 0,5-0,6 100-200 Gelişme başlangıcında 15 gün ara ile 2-3 uygulama
Yumrulu Bitkileri (Patates, Sarımsak, Soğan) 0,4-0,5 75-150 Yumruların oluşmaya başlamasından sonra her 15-20 günde bir
Kabak, Karpuz, Kavun 0,5-0,6 150-250 5-6 yapraklı iken, çiçeklenme öncesi, meyve tutumu sonrası, meyve büyütme ve olgunlaşma dönemi
Çilek 0,5-0,6 150-250 Çiçeklenme öncesi ve sonrası, üretim sezonu boyunca 15-20 günde bir
Muz 0,75-1 200-250 Doğum öncesi, meyve büyütme ve olgunlaşma döneminde
Narenciye (Greyfurt, Limon, Mandalina, Portakal) 1-1,5 200-300 Vejetatif gelişme ve çiçeklenme öncesi; meyve büyütme döneminde
Badem, Fındık, Zeytin 0,75-1 200-300 Çiçeklenme öncesi, meyve büyütme dönemi, meyve renk değişimi esnasında ve hasattan sonra onarım amaçlı
Bağ 1-1,25 250-300 Çiçeklenme öncesi, taç yaprakları döküldüğünde ve meyvelerin renk değişim dönemlerinde
Yumuşak Çekirdekliler (Armut, Elma) 0,75-1 200-300 Çiçeklenme öncesinde, taç yapraklar döküldüğünde, meyve büyütme döneminde
Taş Çekirdekliler (Erik, Kayısı, Kiraz, Şeftali) 0,75-1 200-250 Çiçeklenme öncesinde, taç yapraklar döküldüğünde, meyve büyütme döneminde