ÜRÜNLERİMİZOrganik GübrelerNUTRIGREEN AD

BİLEŞİMİ w/w
Organik Madde % 47
Organik Karbon (C) % 23,5
Organik Azot (N) % 7,3
Serbest Aminoasitler % 6

NUTRIGREEN AD

 

NUTRIGREEN AD

hayvansal menşeli amino asit içeren organik azotlu sıvı bir gübredir. Bitkinin her döneminde rahatlıkla hem topraktan hem de yapraktan uygulanabilir ve sistemik olarak tüm bitki bünyesine hızlı bir şekilde taşınmaktadır. 

 

FİZİKİ VE KİMYASAL ÖZELLİKLER
pH Aralığı (%1'lik solüsyon w/w) 5,5-7,5
E.C. (1g/L) 265 µS/cm
Youğunluk (20 °C’de) 1,25 g/ml
Renk Koyu Kahve


UYGULAMA ŞEKLİ, DOZU VE ZAMANI
BİTKİ DAMLAMADAN L/1000 m² YAPRAKTAN ml/100 L su UYGULAMA
Sebzeler (Biber, Domates, Patlıcan, Salatalık vb.) 0,5-0,6 150-250 Dikimden 15 gün sonra, çiçeklenme öncesi, meyve tutumu, meyve büyütme ve olgunlaşma döneminde.
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Kolza, Pamuk, Soya Fasulyesi, Şeker Pancarı, Tütün vb.) 0,5-0,6 100-200 Gelişme başlangıcında 15 gün ara ile 2-3 uygulama.
Yumrulu Bitkileri (Patates, Sarımsak, Soğan) 0,4-0,5 75-150 Yumruların oluşmaya başlamasından sonra her 15-20 günde bir.
Kabak, Karpuz, Kavun 0,5-0,6 150-250 5-6 yapraklı iken, çiçeklenme öncesi, meyve tutumu sonrası, meyve büyütme ve olgunlaşma dönemi.
Çilek 0,5-0,6 150-250 Çiçeklenme öncesi ve sonrası, üretim sezonu boyunca 15-20 günde bir.
Muz 0,75-1 200-250 Doğum öncesi, meyve büyütme ve olgunlaşma döneminde.
Narenciye (Greyfurt, Limon, Mandalina, Portakal) 1-1,5 200-300 Vejetatif gelişme ve çiçeklenme öncesi; meyve büyütme döneminde.
Badem, Fındık, Zeytin 0,75-1 200-300 Çiçeklenme öncesi, meyve büyütme dönemi, meyve renk değişimi esnasında ve hasattan sonra onarım amaçlı.
Bağ 1-1,25 250-300 Çiçeklenme öncesi, taç yaprakları döküldüğünde ve meyvelerin renk değişim dönemlerinde.
Yumuşak Çekirdekliler (Armut, Elma) 0,75-1 200-300 Çiçeklenme öncesinde, taç yapraklar döküldüğünde, meyve büyütme döneminde.
Taş Çekirdekliler (Erik, Kayısı, Kiraz, Şeftali) 0,75-1 200-250 Çiçeklenme öncesinde, taç yapraklar döküldüğünde, meyve büyütme döneminde.