BİLEŞİMİ | w / w |
---|---|
Toplam Azot (N) | % 15 |
Nitrat Azotu | % 11,5 |
Amonyum Azotu | % 3,5 |
Fosfor Pentaoksit (P2O5) | % 5 |
Potasyum Oksit (K2O) | % 30 |
Magnezyum Oksit (MgO) | % 3,5 |
Kükürt Trioksit (SO3) | % 7 |
Bor (B) | % 0,01 |
Demir (Fe) Tamamı EDTA ile Şelatlı | % 0,02 |
Mangan (Mn) | % 0,01 |
Molibden (Mo) | % 0,001 |
Çinko (Zn) | % 0,002 |
EDTA şelatının stabil olduğu pH aralığı (Fe): | 4 - 11 |
Dolgu maddesi ve boyar madde içermez. Soğuk suda dahi eriyebilir özelliktedir. Formülasyonun partikül çapı incedir. Yüksek çözünürlük ve alınabilirlik kapasitesine sahiptir. Yapraktan güvenle uygulanabilir özelliktedir.
Bütün iz elementler, bitkilerin en kolay biçimde alabileceği şelat maddeleri ile şelatlanmıştır. Damlama sisteminde tortu yapmaz ve tıkanmaya yol açmaz. Yüksek kaliteye sahip ve safiyeti yüksektir. Toprak tuzlanmasına neden olmaz.
FİZİKİ VE KİMYASAL ÖZELLİKLER | |
---|---|
pH (%1 w/w) | 4-6 |
Çözünürlük (20 °C’de g/L) | 410 g |
Renk | Beyaz |
UYGULAMA ŞEKLİ, DOZU VE ZAMANI | |||
---|---|---|---|
BİTKİ | DAMLAMADAN kg/1000 m² | YAPRAKTAN g/100 L su | UYGULAMA |
Sebzeler (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık vb.) | 2,5-5 | 250-500 | 7-15 gün ara ile |
Meyve Ağaçları (Zeytin, Bağ, Fındık, Narenciye) | 3-6 | 300-500 | 15-20 gün ara ile |
Tarla ve Endüstri Bitkileri | 2-4 | 250-500 | 15-20 gün ara ile |
Fidelikler | 1-2 | 200-400 | 7-15 gün ara ile |