| BİTKİ |
DAMLAMADAN L/1000 m² |
YAPRAKTAN ml/100 L su |
UYGULAMA |
| Sebzeler (domates, biber, salatalık, patlıcan, kabak vb.) |
3-4 |
200-450 |
Transplantasyon sonrası, çiçeklenme öncesi, olgunlaşma sürecinde |
| Kavun, karpuz, lahana |
3-6 |
200-500 |
Transplantasyon sonrası, çiçeklenme öncesi, olgunlaşma sürecinde |
| Endüstri bitkileri (pamuk, patates, şeker pancarı, ayçiçeği vb.) |
Dekara 250-400 cc |
Dekara 250-400 cc |
Gelişme başlangıcında 15 gün ara ile 2 uygulama. |
| Hububat |
Dekara 250-400 cc |
Dekara 250-400 cc |
Kardeşlenme başlangıcında 15 gün ara ile 2 uygulama. |
| Yapraklı Sebzeler |
2-4 |
200-300 |
Transplantasyon sonrası. |
| Çilek |
3-4 |
250-350 |
Transplantasyon sonrası, çiçeklenme öncesi, olgunlaşma sürecinde. |
| Meyve Ağaçları |
0,1-0,2 L/ağaç |
300-500 |
Çiçeklenme öncesi ve sonrası hasattan 30 gün önce. |
| Bağ |
3-5 |
250-300 |
Vejetasyon başlangıcında, ilk sürgünler açtığında, meyve büyütme döneminde. |
| Zeytin |
3-5 |
200-300 |
Çekirdek sertleşme ve tane büyütme döneminde. |
| Fındık |
1-2 |
Dekara 150-200 cc |
Birinci uygulama yapraklı dönemde, ikinci uygulama meyve döneminde. |
| Narenciye |
2-3 |
150-300 |
Meyve büyütme döneminde. |
| Kesme Çiçekler |
0,5-1 |
50-100 |
Her evresinde 20-25 günde bir uygulama. Transplantasyon sonrası. |