GREENCAL
azot ve kalsiyum temelli sıvı mineral bir gübredir. Vejetatif gelişme ve meyve büyütme zamanlarında uygulanması tavsiye edilir.
FİZİKİ VE KİMYASAL ÖZELLİKLER | |
---|---|
pH (%1'lik solüsyon w/w) | 6,0 |
E.C. (1g/L) | 960 µS/cm |
Yoğunluk (20 °C’de) | 1,40 g/ml |
UYGULAMA ŞEKLİ, DOZU VE ZAMANI | |||
---|---|---|---|
BİTKİ | TOPRAKTAN L/1000 m² | YAPRAKTAN ml/100 L su | UYGULAMA |
Sebzeler (domates, biber, patlıcan, salatalık vb.) | 2,5-5 | 200-300 | Vejetatif gelişme, çiçeklenme öncesi ve meyve büyütme |
Endüstri Bitkileri (ayçiçeği, kolza, pamuk, soya fasulyesi, şeker pancarı, tütün vb.) | 2,5-5 | 250-350 | Vejetatif gelişme, çiçeklenme öncesi ve meyve büyütme |
Meyve Ağaçları | 2-7,5 | 300-600 | Vejetatif gelişme, çiçeklenme öncesi ve meyve büyütme |
Bağ | 2-7,5 | 300-600 | Vejetatif gelişme, çiçeklenme öncesi ve meyve büyütme |
Zeytin | 2-7,5 | 300-600 | Vejetatif gelişme, çiçeklenme öncesi ve meyve büyütme |
Fidelikler | 1-2 | 100-200 | Dördüncü yapraktan itibaren |
Çiçek ve Süs Bitkieleri | 1,2-2 | 150-200 | Dikimden sonra ve çiçeklenme öncesinde |