ÜRÜNLERİMİZSuda Eriyebilen Mineral GübrelerCALFON 14-11-22+(8CaO)+ME

BİLEŞİMİ w/w
Toplam Azot (N) % 14
Nitrat Azotu % 10
Üre Azotu % 4
Nötral Amonyum Sitrat ve Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) % 11
Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) % 11
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) % 22
Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO) % 8
Suda Çözünür Bor (B) % 0,01
Suda Çözünür Demir (Fe) tamamı EDTA Şelatlı % 0,02
Suda Çözünür Mangan (Mn) tamamı EDTA Şelatlı %0,01
Suda Çözünür Molibden (Mo) %0,001
Suda Çözünür Çinko (Zn) tamamı EDTA Şelatlı %0,002
EDTA şelatının stabil olduğu pH aralığı (Fe, Mn, Zn) 4-11

CALFON 14-11-22+(8CaO)+ME

 

CALFON

içerisinde kalsiyum, makro ve mikro elementler ihtiva eden mineral toz bir gübredir. 

FİZİKİ VE KİMYASAL ÖZELLİKLER
pH (%1’lik solüsyon w/w) 2,5 - 3,0
Çözünürlük (20 °C’de) 420 g/L
Renk Beyaz


UYGULAMA ŞEKLİ, DOZU VE ZAMANI
BİTKİ DAMLAMADAN kg/1000 m² YAPRAKTAN g/ 100 L su UYGULAMA
Sebzeler (domates, biber, salatalık, patlıcan vb.) 2-6 150-250 Meyve büyütme döneminde.
Patates, soğan, lahana, havuç, kabak, ayçiçeği 2-5 200-250 Vejetatif büyüme ve yumru büyütme dönemlerinde.
Hububat (buğday, arpa, yulaf, çavdar vb.) --- 200-300 Vejetatif büyüme boyunca.
Kavun, karpuz 3-6 200-250 Meyve tutumundan sonra olgunlaşma başlangıcına kadar.
Çilek 2-5 150-250 Meyve tutumundan sonra olgunlaşma başlangıcına kadar.
Tütün, mısır, şeker pancarı, pamuk 2-5 200-250 Tüm vejetatif büyüme süresince.
Narenciye ve meyve ağaçları 3-7 250-300 Meyve büyütme döneminde.
Zeytin, fındık, bağ 3-7 250-300 Vejetatif büyüme süresince ve meyve büyütme döneminde.