BİLEŞİMİ | w/w |
---|---|
Toplam Azot (N) | % 10 |
Nitrat Azotu | % 2 |
Amonyum Azotu | % 8 |
Fosfor Pentaoksit (P2O5) | % 45 |
Potasyum Oksit (K2O) | % 10 |
Magnezyum Oksit (MgO) | % 2 |
Demir (Fe) EDTA ile Şelatlı | % 0,02 |
Mangan (Mn) EDTA ile Şelatlı | % 0,01 |
Çinko (Zn) EDTA ile Şelatlı | % 0,002 |
EDTA şelatının stabil olduğu pH aralığı (Fe): | 6,5 - 11 |
EDTA şelatının stabil olduğu pH aralığı (Mn): | 5 - 9 |
EDTA şelatının stabil olduğu pH aralığı (Zn): | 4 - 11 |
Kök gelişimini sağlamak için sebze transplantasyonu sonrası ve herhangi bir bitkinin çiçeklenme öncesinde ve devamında çiçeğin verimliliğini, meyve tutumunu arttırmada ve sürekli çiçeklenmeyi desteklemek için kullanılan bir gübredir.
Dolgu maddesi ve boyar madde içermez. Soğuk suda dahi eriyebilir özelliktedir. Formülasyonun partikül çapı incedir. Yüksek çözünürlük ve alınabilirlik kapasitesine sahiptir. Yapraktan güvenle uygulanabilir özelliktedir. Bütün iz elementler, bitkilerin en kolay biçimde alabileceği şelat maddeleri ile şelatlanmıştır. Damlama sisteminde tortu yapmaz ve tıkanmaya yol açmaz. Yüksek kaliteye sahip ve safiyeti yüksektir. Toprak tuzlanmasına neden olmaz.
FİZİKİ VE KİMYASAL ÖZELLİKLER | |
---|---|
pH (%1, w/w) | 4 - 4,5 |
Çözünürlük (20 °C’de, g/L) | 435 g/L |
Renk | Beyaz |
UYGULAMA ŞEKLİ, DOZU VE ZAMANI | |||
---|---|---|---|
BİTKİ | DAMLAMADAN (kg/1000 m²) | YAPRAKTAN (g/100L Su) | UYGULAMA |
Domates, biber, patlıcan, kavun, karpuz, hıyar, çilek vb. | 5 - 8 | 200 | 7 - 8 gün ara ile |
Turunçgiller, elma, sofra üzümü, asma, fındık, antep fıstığı | 4 - 10 | 250 - 500 | 10 - 15 gün ara ile |
Pamuk, yer fıstığı, mısır, ayçiçeği, şeker pancarı, soğan, patates, kimyon | 5 - 10 | 200 - 400 | 8 - 10 gün ara ile |