| BİLEŞİMİ | w/w |
|---|---|
| Toplam Azot (N) | % 18 |
| Amonyum Azotu | % 6 |
| Nitrat Azotu | % 12 |
| Fosfor Pentaoksit (P2O5) | % 6 |
| Potasyum Oksit (K2O) | % 26 |
| Magnezyum Oksit (MgO) | % 2 |
| Bor (B) | % 0,01 |
| Demir (Fe) Tamamı EDDHA ile Şelatlı | % 0,02 |
| Mangan (Mn) Tamamı EDTA Şelatlı | % 0,01 |
| Molibden (Mo) | % 0,001 |
| Çinko (Zn) Tamamı EDTA Şelatlı | % 0,002 |
| EDDHA şelatının stabil olduğu pH aralığı (Fe): | 3 - 11 |
| EDTA şelatının stabil olduğu pH aralığı (Mn - Zn): | 2 - 11 |
NPK Gübresi Harmanlanmış
Bu formülasyon özellikle meyve ve küçük çekirdekli meyvelerin evreleri için uygundur. Çiçek gövde güçlendirmesinde de kullanılanilir. Sap ve gövde güçlenmesini sağlar. Damlama sulama ve yapraktan uygulamalarına uygundur.
| FİZİKİ VE KİMYASAL ÖZELLİKLER | |
|---|---|
| pH (%1, w/w) | 4 - 6 |
| Çözünürlük (20 °C’de, g/L) | 350 g/L |
| Renk | Beyaz |
| UYGULAMA ŞEKLİ, DOZU VE ZAMANI | |||
|---|---|---|---|
| BİTKİ | DAMLAMADAN (kg/1000 m²) | YAPRAKTAN (g/100 L su) | UYGULAMA |
| Sebzeler (Domates, Biber, Salatalık, Patlıcan vb.) | 5 - 10 | 200 - 300 | 7 - 8 gün ara ile |
| Patates, Soğan, Lahana, Havuç, Kabak | 5 - 8 | 200 - 400 | 10 - 20 gün ara ile |
| Kavun, Karpuz | 5 - 10 | 200 - 300 | 7 - 8 gün ara ile |
| Çilek | 4 - 7 | 250 - 350 | 7 - 12 gün ara ile |
| Tütün, Mısır, Şeker Pancarı | ---- | 250 - 450 | 10 - 15 gün ara ile |
| Pamuk | ---- | 300 - 500 | 10 - 15 gün ara ile |
| Narenciye ve Meyve Ağaçları | 5 - 8 | 300 - 600 | 10 - 15 gün ara ile |
| Bağ | 5 - 8 | 300 - 600 | 10 - 15 gün ara ile |
| Zeytin, Fındık | 4 - 7 | 250 - 350 | 10 - 15 gün ara ile |