MICRO HAS Mn 32
sülfat içerikli, suda çözünebilen mineral toz bir elementtir.
FİZİKİ VE KİMYASAL ÖZELLİKLER | |
---|---|
pH (%1'lik solüsyon w/w) | 6,5 |
E.C. (1 g/L) | 790 µS/cm |
Çözünürlük (20 °C’de) | 520 g/L |
Renk | Beyaz |
UYGULAMA ŞEKLİ, DOZU VE ZAMANI | |||
---|---|---|---|
BİTKİ | DAMLAMADAN kg /1000 m² | YAPRAKTAN g/ 100 L su | UYGULAMA |
Armut, Ayva, Badem, Ceviz, Elma, Erik, Fıstık, Kayısı, Nektarin, Şeftali, Vişne vb. | 0,5 - 1 | 50 - 100 | Meyve büyütme döneminde uygulanır. |
Sebzeler (Domates, biber, patlıcan, salatalık vb.) | 0,25 - 0,50 | 50 - 100 | Vejetatif büyümede iki uygulama. |
Tarla Bitkileri (Buğday, arpa, yulaf vb.) | 0,5 - 1 | 100 - 150 | Kardeşlenme döneminde ot ilacı ile beraber uygulanır. |
Endüstriyel Bitkiler (Mısır, patates, şeker pancarı, yer fıstığı, ayçiçeği vb.) | 0,25 - 0,50 | 50 - 100 | Çıkış sonrası ve noksanlık görüldüğünde. |
Bağ | 0,5 - 1 | 100 - 150 | Meyve büyütme döneminde uygulanır. |