| BİTKİ |
DAMLAMADAN L/1000 m² |
YAPRAKTAN (g/100L Su) |
UYGULAMA |
| Sebzeler (domates, biber, salatalık, patlıcan, vb.) |
4 - 6 |
----- |
Meyve büyüme zamanına kadar 2-3 uygulama. |
| Patates, soğan, lahana, havuç, kabak |
2 - 5 |
150 - 250 |
Şaşırtmadan sonra 3 uygulama. |
| Kavun, karpuz |
2 - 5 |
150 - 250 |
Meyve büyüme zamanına kadar 2-3 uygulama. |
| Çilek |
2 - 4 |
200 - 300 |
Hasat sonuna kadar 3 uygulama. |
| Meyve ağaçları |
3 - 5 |
200 - 350 |
Baharda büyüme aşamasında. |
| Narenciye |
3 - 5 |
350 - 400 |
Baharda büyüme aşamasında. |
| Bağ |
2,5 - 4 |
200 - 300 |
Baharda vejetasyon başlamadan hemen önce uygulamaya başlanıp, meyve renk dönümüne kadar devam edilir. |
| Süs bitkileri |
1 - 2 |
----- |
Şaşırtma sonrası 2 uygulama. |