ÜRÜNLERİMİZSuda Eriyebilen Mineral GübrelerGREENPLANT VIP 8-5-40+(2MgO)+ME

BİLEŞİMİ w/w
Toplam Azot (N) % 8
Nitrat Azotu % 6,5
Üre Azotu % 1,5
Fosfor Pentaoksit (P2O5) % 5
Potasyum Oksit (K2O) % 40
Magnezyum Oksit (MgO) % 2
Bor (B) % 0,01
Demir (Fe) Tamamı EDTA ile Şelatlı % 0,02
Mangan (Mn) % 0,01
Molibden (Mo) % 0,001
Çinko (Zn) % 0,002
EDTA şelatının stabil olduğu pH aralığı (Fe): 4 - 7,3

GREENPLANT VIP 8-5-40+(2MgO)+ME

NPK Gübresi Harmanlanmış

FİZİKİ VE KİMYASAL ÖZELLİKLER
pH (%1, w/w) 2 - 3
Çözünürlük (20 °C’de, g/L) 400 g/L
Renk Beyaz


UYGULAMA ŞEKLİ, DOZU VE ZAMANI
BİTKİ DAMLAMADAN (kg/1000 m²) YAPRAKTAN (g/100 L su) UYGULAMA
Sebzeler (Domates, Biber, Salatalık, Patlıcan vb.) 2,5 - 7,5 100 - 200 7 - 15 gün ara ile
Patates, Soğan, Lahana, Havuç, Kabak, Ayçiçeği 1 - 3 150 - 300 15 - 20 gün ara ile
Hububat (Buğday, Arpa, Yulaf, Çavdar vb.) ---- 150 - 250 7 - 15 gün ara ile
Kavun, Karpuz 2,5 - 7,5 100 - 250 7 - 15 gün ara ile
Çilek 1 - 3 100 - 250 7 gün ara ile
Tütün, Mısır, Şeker Pancarı, Pamuk 1 - 3 100 - 250 15 - 20 gün ara ile
Narenciye ve Meyve Ağaçları 1 - 2 150 - 300 15 - 20 gün ara ile
Zeytin, Fındık, Bağ 1 - 3 150 - 300 15 - 20 gün ara ile