Bitkisel Menşeli Sıvı Organik Gübre.
Üretimde Kullanılan Hammaddeler: Bitkisel Kaynaklı Materyaller.
FİZİKİ VE KİMYASAL ÖZELİKLER | |
---|---|
pH Aralığı (%1'lik solüsyon w/w) | 2,5-4,5 |
E.C. (1g/L) | 50 mS/cm |
Youğunluk (20 °C’de) | 1,22 g/ml |
UYGULAMA ŞEKLİ, DOZU VE ZAMANI | ||
---|---|---|
BİTKİ | UYGULAMA ORANI (TOPRAKTAN) | UYGULAMA AŞAMASI VE ÖNERİLER |
Bahçe ve Açık Tarla Bitkileri | 6 L/ha | Toplam yıllık doz en az 30 L olacak şekilde ortaya çıkma veya ekimden sonraki 7 günden itibaren her 15-20 günde bir uygulayınız. |
Sera Bitkileri | 6 L/ha | Toplam yıllık doz en az 30 L olacak şekilde ortaya çıkma veya ekimden sonraki 7 günden itibaren her 15-20 günde bir uygulayınız. |
Endüstriyel Bitkiler (patates, salçalık domates vb.) | 6 L/ha | Toplam yıllık doz en az 30 L olacak şekilde ortaya çıkma veya ekimden sonraki 7 günden itibaren her 15-20 günde bir uygulayınız. |
Çilek ve Küçük Meyveler | 6 L/ha | Toplam yıllık doz en az 30 L olacak şekilde ortaya çıkma veya ekimden sonraki 7 günden itibaren her 15-20 günde bir uygulayınız. |
Meyve Ağaçları (üzüm, bağ, narenciye, fındık, tropikal meyveler, zeytin vb.) | 8 L/ha | Kök gelişimi safhasında uygulayınız |
Kesme Çiçekler ve Fidanlıklar | 8 L/ha | Kök gelişimi safhasında uygulayınız |