ÜRÜNLERİMİZOrganik GübrelerNUTRIGREEN AD

BİLEŞİMİ w/w
Organik Madde % 47
Organik Karbon (C) % 23,5
Organik Azot (N) % 7,3
Serbest Aminoasitler % 6

NUTRIGREEN AD

FİZİKİ VE KİMYASAL ÖZELLİKLER
pH Aralığı (%1'lik solüsyon w/w) 5,5-7,5
E.C. (1g/L) 265 µS/cm
Youğunluk (20 °C’de) 1,25 g/ml
Renk Koyu Kahve


UYGULAMA ŞEKLİ, DOZU VE ZAMANI
BİTKİ DAMLAMADAN L/1000 m² YAPRAKTAN ml/100 L su UYGULAMA
Sebzeler (Biber, Domates, Patlıcan, Salatalık vb.) 0,5-0,6 150-250 Dikimden 15 gün sonra, çiçeklenme öncesi, meyve tutumu, meyve büyütme ve olgunlaşma döneminde.
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Kolza, Pamuk, Soya Fasulyesi, Şeker Pancarı, Tütün vb.) 0,5-0,6 100-200 Gelişme başlangıcında 15 gün ara ile 2-3 uygulama.
Yumrulu Bitkileri (Patates, Sarımsak, Soğan) 0,4-0,5 75-150 Yumruların oluşmaya başlamasından sonra her 15-20 günde bir.
Kabak, Karpuz, Kavun 0,5-0,6 150-250 5-6 yapraklı iken, çiçeklenme öncesi, meyve tutumu sonrası, meyve büyütme ve olgunlaşma dönemi.
Çilek 0,5-0,6 150-250 Çiçeklenme öncesi ve sonrası, üretim sezonu boyunca 15-20 günde bir.
Muz 0,75-1 200-250 Doğum öncesi, meyve büyütme ve olgunlaşma döneminde.
Narenciye (Greyfurt, Limon, Mandalina, Portakal) 1-1,5 200-300 Vejetatif gelişme ve çiçeklenme öncesi; meyve büyütme döneminde.
Badem, Fındık, Zeytin 0,75-1 200-300 Çiçeklenme öncesi, meyve büyütme dönemi, meyve renk değişimi esnasında ve hasattan sonra onarım amaçlı.
Bağ 1-1,25 250-300 Çiçeklenme öncesi, taç yaprakları döküldüğünde ve meyvelerin renk değişim dönemlerinde.
Yumuşak Çekirdekliler (Armut, Elma) 0,75-1 200-300 Çiçeklenme öncesinde, taç yapraklar döküldüğünde, meyve büyütme döneminde.
Taş Çekirdekliler (Erik, Kayısı, Kiraz, Şeftali) 0,75-1 200-250 Çiçeklenme öncesinde, taç yapraklar döküldüğünde, meyve büyütme döneminde.