ÜRÜNLERİMİZSpesifik ÜrünlerAMINOFOL

BİLEŞİMİ w/w
Toplam Azot % 15
Üre Azotu % 15

AMINOFOL



UYGULAMA ŞEKLİ, DOZU VE ZAMANI
BİTKİ YAPRAKTAN ml/100 L Su UYGULAMA
Sebzeler (Domates, Biber, Salatalık, Patlıcan vb.) 50-100 Şaşırtılan sebzelerde şaşırtmadan önce, 10 gün sonra, ilk meyveler oluşurken ve meyvelerin büyümesi sırasında olmak üzere 3-4 kez kullanılır. Diğer sebzelerde bitkiler 5-6 yapraklı iken çiçeklenmeden önce ve meyveler oluşurken 3 kez kullanılır.
Meyveler 50-70 Çiçeklenmeden önce, meyve tutumu başlangıcında ve 15-20 gün sonra.
Kavun, karpuz 50-70 Çiçeklenmeden önce 1 uygulama yapılır ve 15 günde bir tekrarlanır.
Çilek 50-70 Çiçeklenmeden önce 1 uygulama. Hasat sonuna kadar 3 uygulama.
Şeker pancarı ve Soya fasulyesi 60-80 ml/da Bitkiler 6-7 yapraklı olduğunda.
Pamuk 40-50 ml/da Çiçeklenmeden önce ve 1 ay sonra.
Narenciye ve meyve ağaçları 40-50 Çiçeklenme öncesi, meyveler 2-3 cm çapına geldiğinde ve 3 hafta sonra.
Bağ 50-70 Çiçeklenme başlangıcında, meyve tutumunun sonu ve koruk döneminde.
Süs bitkileri 50-100 Bitkilerin büyüme döneminde 7-10 gün ara ile tekrarlanır.
Tütün 40-50 ml/da İlk uygulama şaşırtmadan önce. İkinci ve üçüncü uygulamalar iki hafta ara ile.
Hububat 60-80 ml/da Kardeşlenme sonu ile sapa kalkma devresi arasında herbisitler uygulanırken, ekimden önce bir dekara yetecek kadar tohuma 10-20 ml Aminofol uygulanabilir.