FİZİKİ VE KİMYASAL ÖZELLİKLER | |
---|---|
pH (%1 solüsyon w/w) | 6 |
E.C. (1 g/L) | 828 µS/cm |
Yoğunluk (20 °C’de) | 1,5 g/ml |
Renk | Şeffaf Yeşil |
UYGULAMA ŞEKLİ, DOZU VE ZAMANI | ||
---|---|---|
BİTKİ | YAPRAKTAN ml/100 L su | UYGULAMA |
Meyve ağaçları, bağ, antep fıstığı, fındık | 200-300 | Meyve tutumu olup gözle görülebilir büyüklüğe gelince ilk uygulama yapılır. Aralıklarla 2-3 kez tekrar edilir. |
Şeker pancarı, patates, yer fıstığı, ayçiçeği, kimyon | 200-250 | Gelişme başlangıcında 15 gün ara ile 2 uygulama. |
Hububat | 250-300 | Kardeşlenme başlangıcında kullanılır. |
Pamuk | 150-250 | Taraklanma döneminde 1-2 uygulama. |
Domates, biber, kavun, karpuz, salatalık, vb. | 200-250 | Gelişme süresince 2-3 kez. |