| BİTKİ |
UYGULAMA |
| Fidanlık |
10-20 g / ağaç başına |
| Meyveye yeni başlayan ağaçlar |
50 g / ağaç başına |
| Mahsül veren ağaçlar (normal verim) |
80-100 g / ağaç başına |
| Mahsül veren ağaçlar (yüksek verim) |
100-150 g / ağaç başına |
| Narenciye |
150-200 g / ağaç başına |
| Bağ |
10-20 g /omca başına |
| Süs Bitkileri (gül, karanfil ve benzeri) |
500 g /da |
| Tek yıllık / çok yıllık çiçekler (krizantem, gerbera vb.) |
500 g /da |
| Çilek, Ahududu |
500-1000 g /da |
| Sebzeler |
250-300 g /da |
| Tarla Bitkileri |
250-300 g /da |
| Topraksız Kültür (ana çözelti) |
Ana çözelti 150-300 g / 100 L suya |
| Bahçıvanlık |
2-4 g / m2 en az 2-4 L suyla |
| Meyvelik, bağ, narenciye |
10-25 g / bitkiye en az 10 L suyla |
| Zeytin |
40-150 g / bitkiye en az 30-60 L suyla |