| BİTKİ |
DAMLAMADAN L /1000 m² |
YAPRAKTAN ml/ 100 L su |
UYGULAMA |
| Sebzeler (domates, biber, salatalık, patlıcan vb.) |
2-4 |
150-250 |
Meyve genişlemesinde ve olgunlaşma dönemlerinde. |
| Endüstri bitkileri (pamuk, soya, mısır, yer fıstığı, kimyon, kanola vb.) |
1,5-3 |
150-350 ml/da |
Hasat öncesi dönemde 10-15 gün arayla 2-3 uygulama yapılır. |
| Çilek |
2-3 |
150-350 |
Renk dönüşümü başlangıcında ve olgunlaşma döneminde. |
| Patates, şeker pancarı |
1,5-3 |
150-350 ml/da |
Yumru gelişiminin başlamasıyla birlikte 10-15 gün arayla 2-3 uygulama. |
| Muz |
2-3 |
200-300 |
Meyve genişlmesi ve olgunlaşması dönemlerinde. |
| Kavun, karpuz |
2-4 |
150-250 |
Meyve genişlmesi ve olgunlaşması dönemlerinde. |
| Bağ |
2-4 |
150-250 |
Meyve genişlmesi ve olgunlaşması dönemlerinde. |
| Meyve ağaçları (elma, armut, şeftali vb.) |
3-4 |
150-250 |
Meyve genişlmesi ve olgunlaşması dönemlerinde. |
| Kesme çiçekler |
1,5-3 |
150 |
Hasat öncesi dönemde 15 gün arayla 2-3 uygulama. |
| Hububat |
1,5-3 |
150-350 ml/da |
Kardeşlenme dönemi sonunda sapa kalkma başlangıcında ve başaklanma öncesi dönemde 2 uygulama. |