ÜRÜNLERİMİZSıvı Mineral GübrelerESSEKAPPA 3-0-23+(39 SO3)+ME

BİLEŞİMİ w / w
Toplam Azot (N) % 3
Üre Azotu (N) % 3
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) % 23
Suda Çözünür Kükürt Trioksit (SO3) % 39
Suda Çözünür Molibden (Mo) % 0,005

ESSEKAPPA 3-0-23+(39 SO3)+ME

 

ESSEKAPPA,

pestisitlerin çoğu ile karışabilir özelliktedir. 

FİZİKİ VE KİMYASAL ÖZELLİKLER
pH (%1'lik solüsyon w/w) 8,0
E.C. (1 g/L) 739 µS/cm
Yoğunluk (20 °C’de) 1,45 g/ml
Renk Turuncu


UYGULAMA ŞEKLİ, DOZU VE ZAMANI
BİTKİ DAMLAMADAN L /1000 m² YAPRAKTAN ml/ 100 L su UYGULAMA
Sebzeler (domates, biber, salatalık, patlıcan vb.) 2-4 150-250 Meyve genişlemesinde ve olgunlaşma dönemlerinde.
Endüstri bitkileri (pamuk, soya, mısır, yer fıstığı, kimyon, kanola vb.) 1,5-3 150-350 ml/da Hasat öncesi dönemde 10-15 gün arayla 2-3 uygulama yapılır.
Çilek 2-3 150-350 Renk dönüşümü başlangıcında ve olgunlaşma döneminde.
Patates, şeker pancarı 1,5-3 150-350 ml/da Yumru gelişiminin başlamasıyla birlikte 10-15 gün arayla 2-3 uygulama.
Muz 2-3 200-300 Meyve genişlmesi ve olgunlaşması dönemlerinde.
Kavun, karpuz 2-4 150-250 Meyve genişlmesi ve olgunlaşması dönemlerinde.
Bağ 2-4 150-250 Meyve genişlmesi ve olgunlaşması dönemlerinde.
Meyve ağaçları (elma, armut, şeftali vb.) 3-4 150-250 Meyve genişlmesi ve olgunlaşması dönemlerinde.
Kesme çiçekler 1,5-3 150 Hasat öncesi dönemde 15 gün arayla 2-3 uygulama.
Hububat 1,5-3 150-350 ml/da Kardeşlenme dönemi sonunda sapa kalkma başlangıcında ve başaklanma öncesi dönemde 2 uygulama.