ESSEKAPPA,
pestisitlerin çoğu ile karışabilir özelliktedir.
FİZİKİ VE KİMYASAL ÖZELLİKLER | |
---|---|
pH (%1'lik solüsyon w/w) | 8,0 |
E.C. (1 g/L) | 739 µS/cm |
Yoğunluk (20 °C’de) | 1,45 g/ml |
Renk | Turuncu |
UYGULAMA ŞEKLİ, DOZU VE ZAMANI | |||
---|---|---|---|
BİTKİ | DAMLAMADAN L /1000 m² | YAPRAKTAN ml/ 100 L su | UYGULAMA |
Sebzeler (domates, biber, salatalık, patlıcan vb.) | 2-4 | 150-250 | Meyve genişlemesinde ve olgunlaşma dönemlerinde. |
Endüstri bitkileri (pamuk, soya, mısır, yer fıstığı, kimyon, kanola vb.) | 1,5-3 | 150-350 ml/da | Hasat öncesi dönemde 10-15 gün arayla 2-3 uygulama yapılır. |
Çilek | 2-3 | 150-350 | Renk dönüşümü başlangıcında ve olgunlaşma döneminde. |
Patates, şeker pancarı | 1,5-3 | 150-350 ml/da | Yumru gelişiminin başlamasıyla birlikte 10-15 gün arayla 2-3 uygulama. |
Muz | 2-3 | 200-300 | Meyve genişlmesi ve olgunlaşması dönemlerinde. |
Kavun, karpuz | 2-4 | 150-250 | Meyve genişlmesi ve olgunlaşması dönemlerinde. |
Bağ | 2-4 | 150-250 | Meyve genişlmesi ve olgunlaşması dönemlerinde. |
Meyve ağaçları (elma, armut, şeftali vb.) | 3-4 | 150-250 | Meyve genişlmesi ve olgunlaşması dönemlerinde. |
Kesme çiçekler | 1,5-3 | 150 | Hasat öncesi dönemde 15 gün arayla 2-3 uygulama. |
Hububat | 1,5-3 | 150-350 ml/da | Kardeşlenme dönemi sonunda sapa kalkma başlangıcında ve başaklanma öncesi dönemde 2 uygulama. |