| BİTKİ |
DAMLAMADAN L /1000 m² |
YAPRAKTAN ml/ 100 L su |
UYGULAMA |
| Domates, biber, patlıcan, kabak, kavun, karpuz |
2-3 |
150-250 |
Meyve tutumundan hasata kadar 2-3 uygulama. |
| Patates, soğan, lahana, havuç |
2-4 |
150-250 |
Çiçekten sonra bir uygulama, 25 gün sonra 2. uygulama ve meyvelerin büyüme döneminde 3.uygulama. |
| Şeker pancarı, pamuk, mısır |
2-3 L/da |
150-250 ml/da |
Meyve tutum başlangıcından itibaren 15 gün ara ile 2 uygulama. Pamuk için tarak oluşumundan sonra koza döneminde 1-2 uygulama. |
| Hububat |
2 L/da |
250 ml/da |
Herbisit (ot ilaçları) ile beraber uygulama yapılır. |
| Muz |
2-4 |
- |
Meyve doğumundan sonra hasata kadar 3 uygulama ve hasat döneminde |
| Narenciye, meyve ağaçları, zeytin ağaçları ve bağ |
2-3 L/da |
200-250 ml/da |
Meyve büyütmede ve hasat döneminde. |
| Süs bitkileri ve çiçekler |
1-2 |
100-200 |
Çiçeklenme ve hasat döneminde. |