| BİTKİ |
DAMLAMADAN (kg/1000 m²) |
YAPRAKTAN (g/100 L Su) |
UYGULAMA |
| Sebzeler (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kabak vb.) |
3 - 6 |
200 - 300 |
7 - 8 gün ara ile |
| Patates, Soğan, Lahana, Havuç |
2 - 4 |
200 - 400 |
10 - 20 gün ara ile |
| Kavun, Karpuz |
2 - 4 |
200 - 300 |
7 - 8 gün ara ile |
| Tütün, Mısır, Şeker Pancarı |
--- |
200 - 400 |
10 - 15 gün ara ile |
| Pamuk |
--- |
200 - 400 |
10 - 15 gün ara ile |
| Narenciye ve Meyve Ağaçları |
2 - 4 |
200 - 300 |
10 - 15 gün ara ile |
| Bağ |
2 - 5 |
200 - 400 |
10 - 15 gün ara ile |
| Zeytin, Fındık |
2 - 4 |
200 - 400 |
10 - 15 gün ara ile |