BİLEŞİMİ | w/w |
---|---|
Toplam Azot (N) | % 10 |
Nitrat Azotu | % 2 |
Amonyum Azotu | % 8 |
Fosfor Pentaoksit (P2O5) | % 45 |
Potasyum Oksit (K2O) | % 10 |
Magnezyum Oksit (MgO) | % 2 |
Demir (Fe) EDTA ile Şelatlı | % 0,02 |
Mangan (Mn) EDTA ile Şelatlı | % 0,01 |
Çinko (Zn) EDTA ile Şelatlı | % 0,002 |
EDTA şelatının stabil olduğu pH aralığı (Fe): | 6,5 - 11 |
EDTA şelatının stabil olduğu pH aralığı (Mn): | 5 - 9 |
EDTA şelatının stabil olduğu pH aralığı (Zn): | 4 - 11 |
NPK Gübresi Harmanlanmış
FİZİKİ VE KİMYASAL ÖZELLİKLER | |
---|---|
pH (%1, w/w) | 4 - 4,5 |
Çözünürlük (20 °C’de, g/L) | 435 g/L |
Renk | Beyaz |
UYGULAMA ŞEKLİ, DOZU VE ZAMANI | |||
---|---|---|---|
BİTKİ | DAMLAMADAN (kg/1000 m²) | YAPRAKTAN (g/100L Su) | UYGULAMA |
Domates, biber, patlıcan, kavun, karpuz, hıyar, çilek vb. | 5 - 8 | 200 | 7 - 8 gün ara ile |
Turunçgiller, elma, sofra üzümü, asma, fındık, antep fıstığı | 4 - 10 | 250 - 500 | 10 - 15 gün ara ile |
Pamuk, yer fıstığı, mısır, ayçiçeği, şeker pancarı, soğan, patates, kimyon | 5 - 10 | 200 - 400 | 8 - 10 gün ara ile |