| BİLEŞİMİ | w/w |
|---|---|
| Toplam Azot (N) | % 15 |
| Nitrat Azotu | % 4,3 |
| Amonyum Azotu | % 5,9 |
| Üre Azotu | % 4,8 |
| Fosfor Pentaoksit (P2O5) | % 30 |
| Potasyum Oksit (K2O) | % 15 |
| Magnezyum Oksit (MgO) | % 2 |
| Bor (B) | % 0,01 |
| Demir (Fe) Tamamı EDTA ile Şelatlı | % 0,02 |
| Mangan (Mn) | % 0,01 |
| Molibden (Mo) | % 0,001 |
| Çinko (Zn) | % 0,002 |
| EDTA şelatının stabil olduğu pH Aralığı | 4 - 11 |
NPK Gübresi Harmanlanmış
| FİZİKİ VE KİMYASAL ÖZELLİKLER | |
|---|---|
| pH (%1, w/w) | 4 - 6 |
| Çözünürlük (20 °C’de, g/L) | 410 g/L |
| Renk | Beyaz |
| UYGULAMA ŞEKLİ, DOZU VE ZAMANI | |||
|---|---|---|---|
| BİTKİ | DAMLAMADAN (kg/1000 m²) | YAPRAKTAN (g/100 L Su) | UYGULAMA |
| Domates, biber, patlıcan, kavun, karpuz, hıyar, çilek, vb. | 2 - 5 | 150 - 250 | 7 - 8 gün ara ile |
| Turunçgiller, elma, sofra üzümü, asma, fındık, antep fıstığı | 3 - 7 | 200 - 300 | 10 - 15 gün ara ile |
| Hububat, pamuk, yer fıstığı, mısır, ayçiçeği, şeker pancarı, soğan, patates, kimyon | --- | 200 - 250 | 8 - 10 gün ara ile |