| BİTKİ |
DAMLAMADAN (kg/1000 m²) |
YAPRAKTAN (g/100 L su) |
UYGULAMA |
| Sebzeler (Domates, Biber, Salatalık, Patlıcan vb.) |
5 - 10 |
200 - 300 |
7 - 8 gün ara ile |
| Patates, Soğan, Lahana, Havuç, Kabak |
5 - 8 |
200 - 400 |
10 - 20 gün ara ile |
| Kavun, Karpuz |
5 - 10 |
200 - 300 |
7 - 8 gün ara ile |
| Çilek |
4 - 7 |
250 - 350 |
7 - 12 gün ara ile |
| Tütün, Mısır, Şeker Pancarı |
---- |
250 - 450 |
10 - 15 gün ara ile |
| Pamuk |
---- |
300 - 500 |
10 - 15 gün ara ile |
| Narenciye ve Meyve Ağaçları |
5 - 8 |
300 - 600 |
10 - 15 gün ara ile |
| Bağ |
5 - 8 |
300 - 600 |
10 - 15 gün ara ile |
| Zeytin, Fındık |
4 - 7 |
250 - 350 |
10 - 15 gün ara ile |