ÜRÜNLERİMİZSuda Eriyebilen Mineral GübrelerGREENLIFE 18-6-26+(2MgO)+TE

BİLEŞİMİ w/w
Toplam Azot (N) % 18
Amonyum Azotu % 6
Nitrat Azotu % 12
Fosfor Pentaoksit (P2O5) % 6
Potasyum Oksit (K2O) % 26
Magnezyum Oksit (MgO) % 2
Bor (B) % 0,01
Demir (Fe) Tamamı EDDHA ile Şelatlı % 0,02
Mangan (Mn) Tamamı EDTA Şelatlı % 0,01
Molibden (Mo) % 0,001
Çinko (Zn) Tamamı EDTA Şelatlı % 0,002
EDDHA şelatının stabil olduğu pH aralığı (Fe): 3 - 11
EDTA şelatının stabil olduğu pH aralığı (Mn - Zn): 2 - 11

GREENLIFE 18-6-26+(2MgO)+TE

FİZİKİ VE KİMYASAL ÖZELLİKLER
pH (%1, w/w) 4 - 6
Çözünürlük (20 °C’de, g/L) 350 g/L
Renk Beyaz


UYGULAMA ŞEKLİ, DOZU VE ZAMANI
BİTKİ DAMLAMADAN (kg/1000 m²) YAPRAKTAN (g/100 L su) UYGULAMA
Sebzeler (Domates, Biber, Salatalık, Patlıcan vb.) 5 - 10 200 - 300 7 - 8 gün ara ile
Patates, Soğan, Lahana, Havuç, Kabak 5 - 8 200 - 400 10 - 20 gün ara ile
Kavun, Karpuz 5 - 10 200 - 300 7 - 8 gün ara ile
Çilek 4 - 7 250 - 350 7 - 12 gün ara ile
Tütün, Mısır, Şeker Pancarı ---- 250 - 450 10 - 15 gün ara ile
Pamuk ---- 300 - 500 10 - 15 gün ara ile
Narenciye ve Meyve Ağaçları 5 - 8 300 - 600 10 - 15 gün ara ile
Bağ 5 - 8 300 - 600 10 - 15 gün ara ile
Zeytin, Fındık 4 - 7 250 - 350 10 - 15 gün ara ile