ÜRÜNLERİMİZSuda Eriyebilen Mineral GübrelerGREENLIFE 20-10-20+(2MgO)+ME

BİLEŞİMİ w/w
Toplam Azot (N) % 20
Nitrat Azotu % 12
Amonyum Azotu % 8
Fosfor Pentaoksit (P2O5) % 10
Potasyum Oksit (K2O) % 20
Magnezyum Oksit (MgO) % 2
Bor (B) % 0,01
Demir (Fe) Tamamı EDTA ile Şelatlı % 0,02
Mangan (Mn) % 0,01
Molibden (Mo) % 0,001
Çinko (Zn) % 0,002
EDTA şelatının stabil olduğu pH aralığı (Demir): 4 - 11

GREENLIFE 20-10-20+(2MgO)+ME

FİZİKİ VE KİMYASAL ÖZELLİKLER
pH (%1, w/w) 4 - 6
Çözünürlük (20 °C’de, g/L) 400 g/L
Renk Beyaz


UYGULAMA ŞEKLİ, DOZU VE ZAMANI
BİTKİ DAMLAMADAN (kg/1000 m²) YAPRAKTAN (g/100 L su) UYGULAMA
Sebzeler (Domates, Biber, Salatalık, Patlıcan vb.) 4 - 8 200 - 300 7 - 8 gün ara ile
Patates, Soğan, Lahana, Havuç, Kabak, Ayçiçeği 3 - 5 200 - 400 10 - 20 gün ara ile
Kavun, Karpuz 4 - 8 200 - 300 7 - 8 gün ara ile
Çilek 4 - 7 250 - 350 7 - 10 gün ara ile
Tütün, Mısır, Şeker Pancarı ---- 250 - 400 15 - 20 gün ara ile
Pamuk 2 - 5 200 - 400 10 - 15 gün ara ile
Narenciye ve Meyve Ağaçları 2 - 4 300 - 600 15 - 20 gün ara ile
Bağ 2 - 4 250 - 600 15 - 20 gün ara ile
Zeytin, Fındık 2 - 4 200 - 350 10 - 15 gün ara ile