ÜRÜNLERİMİZSuda Eriyebilen Mineral GübrelerGREENLIFE 20-10-20+(2MgO)+ME

BİLEŞİMİ w/w
Toplam Azot (N) % 20
Nitrat Azotu % 12
Amonyum Azotu % 8
Fosfor Pentaoksit (P2O5) % 10
Potasyum Oksit (K2O) % 20
Magnezyum Oksit (MgO) % 2
Bor (B) % 0,01
Demir (Fe) Tamamı EDTA ile Şelatlı % 0,02
Mangan (Mn) % 0,01
Molibden (Mo) % 0,001
Çinko (Zn) % 0,002
EDTA şelatının stabil olduğu pH aralığı (Demir): 4 - 11

GREENLIFE 20-10-20+(2MgO)+ME

Bu formülasyon makro elementler, magnezyum ve mikro elementlerden oluşmuş suda çözünen toz bir üründür. Bu ürünün vejatatif büyüme ve meyve gelişme dönemlerinde uygulanmasını öneririz. Üre azotu içermediğinden kış aylarında dahi mükemmel sonuç verir. Bitkiye uygulanınca meyvelerin ve yeşil aksamın dengeli büyümesini teşvik eder. Meyvelerde ağırlık, renk, şeker içeriğini ve raf ömrünü arttırır. Meyve genişleme döneminde hem meyve iriliği hem de sürgün devamlılığı için tercih edilir. Fideliklerde şaşırtma öncesi bitkinin cılız ve zayıf gövde gelişimini engellemek için kullanılması önerilir.

Dolgu maddesi ve boyar madde içermez. Soğuk suda dahi eriyebilir özelliktedir. Formülasyonun partikül çapı incedir. Yüksek çözünürlük ve alınabilirlik kapasitesine sahiptir. Yapraktan güvenle uygulanabilir özelliktedir. Bütün iz elementler, bitkilerin en kolay biçimde alabileceği şelat maddeleri ile şelatlanmıştır. Damlama sisteminde tortu yapmaz ve tıkanmaya yol açmaz. Yüksek kaliteye sahip ve safiyeti yüksektir. Toprak tuzlanmasına neden olmaz. 

FİZİKİ VE KİMYASAL ÖZELLİKLER
pH (%1, w/w) 4 - 6
Çözünürlük (20 °C’de, g/L) 400 g/L
Renk Beyaz


UYGULAMA ŞEKLİ, DOZU VE ZAMANI
BİTKİ DAMLAMADAN (kg/1000 m²) YAPRAKTAN (g/100 L su) UYGULAMA
Sebzeler (Domates, Biber, Salatalık, Patlıcan vb.) 4 - 8 200 - 300 7 - 8 gün ara ile
Patates, Soğan, Lahana, Havuç, Kabak, Ayçiçeği 3 - 5 200 - 400 10 - 20 gün ara ile
Kavun, Karpuz 4 - 8 200 - 300 7 - 8 gün ara ile
Çilek 4 - 7 250 - 350 7 - 10 gün ara ile
Tütün, Mısır, Şeker Pancarı ---- 250 - 400 15 - 20 gün ara ile
Pamuk 2 - 5 200 - 400 10 - 15 gün ara ile
Narenciye ve Meyve Ağaçları 2 - 4 300 - 600 15 - 20 gün ara ile
Bağ 2 - 4 250 - 600 15 - 20 gün ara ile
Zeytin, Fındık 2 - 4 200 - 350 10 - 15 gün ara ile