| BİTKİ |
DAMLAMADAN ml/1000 m² |
YAPRAKTAN ml/100 L su |
UYGULAMA |
| Domates, biber, patlıcan, hıyar, vb. |
500 - 800 |
120 - 180 |
Çiçeklenme öncesi ve meyve tutumu sonrası. |
| Kavun, Karpuz, Lahana |
400 - 800 |
150 - 200 |
Vejetatif dönem boyunca, 20-25 günde bir tekrarlayınız. |
| Narenciye |
400 - 700 |
150 - 250 |
Çiçeklenme öncesi ve meyve tutumu sonrası |
| Yumuşak ve sert çekirdekli meyveler |
500 - 1000 |
100 - 150 |
Pembe tomurcuk dönemi, çiçeklenme başlangıcı ve taç yaprakların döküldüğü dönemde uygulayınız. Ayrıca hasat sonrası da uygulayınız. |
| Bağ |
400 - 800 |
200 - 300 |
Yapraklar çıktıktan sonra, çiçek salkımı oluştuğunda ve meyve tutumundan sonra uygulayınız. |
| Çilek |
400 - 700 |
100 - 150 |
Çiçeklenme başlangıcında yeşil göz döneminde uygulayınız. Gerekirse 10-14 gün sonra tekrar ediniz. |
| Zeytin |
400 - 800 |
200 - 300 |
Tomurcuklanma ve çiçeklenme öncesi dönemlerde uygulayınız. Hasat sonrası da aynı miktarda uygulayınız. |
| Şeker pancarı |
Dekara min. 100 L. su ile 300 g |
Dekara min. 100 L su ile 300 g |
4-6 yapraklı dönemde uygulayınız. Gerekirse 10-14 gün sonra tekrarlayınız. |
| Patates |
Dekara min. 100 L su ile 100-200 g |
Dekara min. 100 L su ile 100-200 g |
Bitki çıkışının tamamlanmasında yumru oluşumuna kadar 2 defa uygulayınız. Yumru gelişimi döneminde dekara 100 gr dozunda 3. uygulama yapılır. |
| Mısır |
Dekara min. 50 L su ile 300 g |
Dekara min. 50 L su ile 300 g |
4-8 yapraklı dönemde uygulayınız. Gerekirse 10-14 gün sonra tekrarlayınız. |
| Ayçiçeği |
Dekara min. 50 L su ile 200-300 g |
Dekara min. 50 L su ile 200-300 g |
2 yapraklı dönem ilk çiçek gözü oluşumuna kadar uygulayınız. Gerekirse 10-14 gün sonra tekrarlayınız. |
| Yağ bitkileri (Kanola, Aspir vb.) |
Dekara 100 g |
Dekara 100 g |
Bitki boyu 8 - 10 cm olunca ilk uygulama. Çiçeklenmeye kadar en az 2-3 defa uygulama yapılır. Gerekirse uygulamalar 10-14 gün aralıkla tekrarlanır |
| Hububat |
Dekara 100-150 g |
Dekara 100-150 g |
Kardeşlenme sonunda veya sapa kalkma başlangıcında uygulayınız |