| BİLEŞİMİ | w/w |
|---|---|
| Suda Çözünür Magnezyum Oksit (MgO) | % 16 |
| Suda Çözünür Kükürt Trioksit (SO3) | % 33 |
| Suda Çözünür Bor (B) | % 0,1 |
| Suda Çözünür Bakır (Cu) Tamamı EDTA ile Şelatlı | % 0,1 |
| Suda Çözünür Mangan (Mn) Tamamı EDTA ile Şelatlı | % 0,1 |
| Suda Çözünür Çinko (Zn) Tamamı EDTA ile Şelatlı | % 0,1 |
| EDTA şelatının stabil olduğu pH aralığı (Cu, Mn, Zn): | 5 - 9 |
| FİZİKİ VE KİMYASAL ÖZELLİKLER | |
|---|---|
| pH (%1'lik solüsyon w/w) | 6,5 |
| E.C. (1 g/L) | 952 µS/cm |
| Çözünürlük (20 °C’de) | 470 g/L |
| Renk | Açık Mavi |
| UYGULAMA ŞEKLİ, DOZU VE ZAMANI | |||
|---|---|---|---|
| BİTKİ | DAMLAMADAN kg /1000 m² | YAPRAKTAN g/ 100 L su | |
| Sebzeler ( domates, biber, salatalık, patlıcan, vb.) | 2,5 - 5 | 200 - 300 | Vejetatif gelişme ve meyve büyüme dönemlerinde. |
| Tarla ve Endüstri Bitkileri | 2 - 7 | 200 -400 | Vejetatif gelişme ve meyve büyüme dönemlerinde. |
| Bağ, Meyve Ağaçları, Zeytin Ağacı, Narenciye | 3 - 8 | 250 - 450 | Çiçek öncesi ve sonrasında. |
| Çiçekler ve süs bitkileri | 2 - 2,5 | 150 - 200 | Vejetatif gelişme boyunca. |