| BİTKİ |
DAMLAMADAN kg /1000 m² |
YAPRAKTAN g/ 100 L su |
UYGULAMA |
| Armut, Ayva, Badem, Ceviz, Elma, Erik, Fıstık, Kayısı, Nektarin, Şeftali, Vişne vb. |
0,5 - 1 |
50 - 100 |
Meyve büyütme döneminde uygulanır. |
| Sebzeler (Domates, biber, patlıcan, salatalık vb.) |
0,25 - 0,50 |
50 - 100 |
Vejetatif büyümede iki uygulama. |
| Tarla Bitkileri (Buğday, arpa, yulaf vb.) |
0,5 - 1 |
100 - 150 |
Kardeşlenme döneminde ot ilacı ile beraber uygulanır. |
| Endüstriyel Bitkiler (Mısır, patates, şeker pancarı, yer fıstığı, ayçiçeği vb.) |
0,25 - 0,50 |
50 - 100 |
Çıkış sonrası ve noksanlık görüldüğünde. |
| Bağ |
0,5 - 1 |
100 - 150 |
Meyve büyütme döneminde uygulanır. |