| BİTKİ |
YAPRAKTAN g/ 100 L su |
UYGULAMA |
| Elma |
250 - 300 |
Acı leke etkilerini azaltmak için meyve oluşumundan sonra 12-15 gün aralarla en az 5 kez uygulanır. |
| Armut |
250 - 300 |
Sertliği ve meyve tutumunu geliştirmek için meyve oluşumundan sonra 12-15 gün aralıklarla 2-4 kez uygulama yapılır. |
| Taş çekirdekli ağaçlar |
250 - 300 |
Meyvelerin ceviz iriliğinden başlayarak 15 günde 2-3 kez verilerek sertlik ve tutunma arttırılır. |
| Domates, Patlıcan, Biber, Kabak, Salatalık, vb. |
200 - 450 |
Dip çürüklüğüne karşı, ilk salkımdan başlayarak her 12-15 günde en az 3 defa. Seralarda 250 ml/100 L suya. |
| Maruz, Kereviz, vb. |
150 - 300 |
Sertliği arttırmak ve dayanıklık için her 10-12 günde en az 3 defa. |
| Bağ |
250 - 300 |
Rachis nekrozuna karşı (Ca'dan fakir toprakta) meyvelerin rengi değişmeye başlamadan, 15 gün ara ile en az 2-3 defa. |