ÜRÜNLERİMİZİkincil ve Mikro ElementlerNEWCAL

BİLEŞİMİ w/w
Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO) % 16,8

NEWCAL

 

 

FİZİKİ VE KİMYASAL ÖZELLİKLER
pH (%1'lik solüsyon w/w) 7
E.C. (1 g/L) 864 µS/cm
Yoğunluk (20 °C’de) 1,32 g/ml
Renk Sarı


UYGULAMA ŞEKLİ, DOZU VE ZAMANI
BİTKİ YAPRAKTAN g/ 100 L su UYGULAMA
Elma 250 - 300 Acı leke etkilerini azaltmak için meyve oluşumundan sonra 12-15 gün aralarla en az 5 kez uygulanır.
Armut 250 - 300 Sertliği ve meyve tutumunu geliştirmek için meyve oluşumundan sonra 12-15 gün aralıklarla 2-4 kez uygulama yapılır.
Taş çekirdekli ağaçlar 250 - 300 Meyvelerin ceviz iriliğinden başlayarak 15 günde 2-3 kez verilerek sertlik ve tutunma arttırılır.
Domates, Patlıcan, Biber, Kabak, Salatalık, vb. 200 - 450 Dip çürüklüğüne karşı, ilk salkımdan başlayarak her 12-15 günde en az 3 defa. Seralarda 250 ml/100 L suya.
Maruz, Kereviz, vb. 150 - 300 Sertliği arttırmak ve dayanıklık için her 10-12 günde en az 3 defa.
Bağ 250 - 300 Rachis nekrozuna karşı (Ca'dan fakir toprakta) meyvelerin rengi değişmeye başlamadan, 15 gün ara ile en az 2-3 defa.