ÜRÜNLERİMİZToprak Düzenleyici ve AktivatörleriDAGLAS 11-0-5+(57 SO3)

BİLEŞİMİ w/w
Toplam Azot (N) % 11
Amonyum Azotu (N) % 9
Üre Azotu (N) % 2
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) % 5
Toplam Kükürttri Oksit (SO3) % 57
Suda Çözünür Bor (B) % 0,04
Suda Çözünür Demir (Fe) DTPA ile şelatlı % 0,02
Suda Çözünür Çinko (Zn) EDTA ile şelatlı % 0,04
Klor (Cl) Beyanı % 0,1

DAGLAS 11-0-5+(57 SO3)

 

DAGLAS

DTPA Şelatının stabil olduğu pH Aralıkları: Demir (Fe) 6,5-11

EDTA Şelatının stabil olduğu pH Aralıkları: Çinko (Zn) 4-11

FİZİKİ VE KİMYASAL ÖZELLİKLER
pH (%1'lik solüsyon, w/w) 7,5
E.C. (1 g/L) 1133 µS/cm
Yoğunluk (20 °C’de, g/L) 1,35 g/ml
Renk Açık Kırmızı


UYGULAMA ŞEKLİ, DOZU VE ZAMANI
BİTKİ DAMLAMADAN L/1000 m² YAPRAKTAN (g/100L Su) UYGULAMA
Sebzeler (domates, biber, salatalık, patlıcan, vb.) 4 - 6 ----- Meyve büyüme zamanına kadar 2-3 uygulama.
Patates, soğan, lahana, havuç, kabak 2 - 5 150 - 250 Şaşırtmadan sonra 3 uygulama.
Kavun, karpuz 2 - 5 150 - 250 Meyve büyüme zamanına kadar 2-3 uygulama.
Çilek 2 - 4 200 - 300 Hasat sonuna kadar 3 uygulama.
Meyve ağaçları 3 - 5 200 - 350 Baharda büyüme aşamasında.
Narenciye 3 - 5 350 - 400 Baharda büyüme aşamasında.
Bağ 2,5 - 4 200 - 300 Baharda vejetasyon başlamadan hemen önce uygulamaya başlanıp, meyve renk dönümüne kadar devam edilir.
Süs bitkileri 1 - 2 ----- Şaşırtma sonrası 2 uygulama.