| BİTKİ |
DAMLAMADAN (kg/1000 m²) |
YAPRAKTAN (g/100 L su) |
UYGULAMA |
| Sebzeler (Domates, Biber, Salatalık, Patlıcan vb.) |
2 - 7 |
150 -250 |
7 - 8 gün ara ile |
| Patates, Soğan, Lahana, Havuç, Kabak |
2,5 - 5 |
100 -300 |
10 - 20 gün ara ile |
| Kavun, Karpuz |
3 - 7 |
150 -250 |
7 - 8 gün ara ile |
| Çilek |
2 - 5 |
150 -250 |
7 - 12 gün ara ile |
| Tütün, Mısır, Şeker Pancarı, Pamuk |
---- |
150 -300 |
10 - 15 gün ara ile |
| Narenciye ve Meyve Ağaçları |
3 - 6 |
150 -400 |
10 - 15 gün ara ile |
| Bağ |
3 - 6 |
150 -400 |
10 - 15 gün ara ile |
| Zeytin, Fındık |
2 - 5 |
150 - 250 |
7 - 12 gün ara ile |