ÜRÜNLERİMİZSuda Eriyebilen Mineral GübrelerGREENPLANT VIP 13-8-24+(3MgO)+ME

BİLEŞİMİ w/w
Toplam Azot (N) % 13
Nitrat Azotu % 6
Amonyum Azotu % 5,5
Üre Azotu % 1,5
Fosfor Pentaoksit (P2O5) % 8
Potasyum Oksit (K2O) % 24
Magnezyum Oksit (MgO) % 3
Bor (B) % 0,01
Demir (Fe) Tamamı EDTA ile Şelatlı % 0,02
Mangan (Mn) % 0,01
Molibden (Mo) % 0,001
Çinko (Zn) % 0,002
EDTA şelatının stabil olduğu pH aralığı (Fe): 4 - 7,3

GREENPLANT VIP 13-8-24+(3MgO)+ME

NPK Gübresi Harmanlanmış

FİZİKİ VE KİMYASAL ÖZELLİKLER
pH (%1, w/w) 2 - 3
Çözünürlük (20 °C’de, g/L) 450 g/L
Renk Beyaz


UYGULAMA ŞEKLİ, DOZU VE ZAMANI
BİTKİ DAMLAMADAN (kg/1000 m²) YAPRAKTAN (g/100 L su) UYGULAMA
Sebzeler (Domates, Biber, Salatalık, Patlıcan vb.) 2 - 7 150 -250 7 - 8 gün ara ile
Patates, Soğan, Lahana, Havuç, Kabak 2,5 - 5 100 -300 10 - 20 gün ara ile
Kavun, Karpuz 3 - 7 150 -250 7 - 8 gün ara ile
Çilek 2 - 5 150 -250 7 - 12 gün ara ile
Tütün, Mısır, Şeker Pancarı, Pamuk ---- 150 -300 10 - 15 gün ara ile
Narenciye ve Meyve Ağaçları 3 - 6 150 -400 10 - 15 gün ara ile
Bağ 3 - 6 150 -400 10 - 15 gün ara ile
Zeytin, Fındık 2 - 5 150 - 250 7 - 12 gün ara ile