BİLEŞİMİ | w/w |
---|---|
Toplam Azot (N) | % 20 |
Nitrat Azotu | % 6,0 |
Amonyum Azotu | % 5,1 |
Üre Azotu | % 8,9 |
Fosfor Pentaoksit (P2O5) | % 20 |
Potasyum Oksit (K2O) | % 20 |
Bor (B) | % 0,02 |
Bakır (Cu) Tamamı EDTA Şelatlı | % 0,05 |
Demir (Fe) Tamamı EDTA Şelatlı | % 0,10 |
Mangan (Mn) Tamamı EDTA Şelatlı | % 0,05 |
Molibden (Mo) | % 0,001 |
Çinko (Zn) Tamamı EDTA Şelatlı | % 0,05 |
EDTA şelatının stabil olduğu pH aralığı (Cu): | 3 - 9 |
EDTA şelatının stabil olduğu pH aralığı (Fe): | 6,5 - 11 |
EDTA şelatının stabil olduğu pH aralığı (Mn): | 5 - 9 |
EDTA şelatının stabil olduğu pH aralığı (Zn): | 4 - 11 |
KINGLIFE 20-20-20+ME yüksek oranda eriyebilirlik kapasitesine sahip olduğu için stomalardan hızlı geçiş yaparak hücre içine ulaşıp, yüksek etkinlik gösterir.
Transcultural Delivery System'e uygun üretildiğinden bitki bünyesine yapraktan direkt giriş yapar.
Yüksek çözünürlük ve saflık özelliğine sahiptir.
Mükemmel yaprak uygulaması için özel olarak üretilmiştir.
FİZİKİ VE KİMYASAL ÖZELLİKLER | |
---|---|
pH (%1, w/w) | 6,5 |
Çözünürlük (20 °C’de, g/L) | 522 g/L |
UYGULAMA ŞEKLİ, DOZU VE ZAMANI | ||
---|---|---|
BİTKİ | YAPRAKTAN g/100 L su | UYGULAMA |
Domates, biber, patlıcan, kavun, karpuz, salatalık, vb. | 100 - 150 | Haftalık gübreleme 7-8 günde bir püskürtme |
Turunçgiller, elma, sofra üzümü, asma fındık, antepfıstığı, zeytin | 250 | Yılda en az 2 kere 10-15 gün ara ile püskürtme |
Pamuk, mısır, ayçiçeği, kimyon | 250 - 300 | Gelişme başlangıcında 10-15 gün ara ile 2 kez |
Bağ | 200 - 250 | Çiçeklenmeden önce ilk uygulama yapılır. Meyve başlangıcından sonra 2 kez 15 gün ara ile yapılır |
Şeker pancarı, patates | 200 - 250 | Yumrular oluşmaya başladıktan sonra 15 gün ara ile 2 uygulama yapılır |
Hububat | 200 - 300 | Ot ilaçları ile kardeşlenme başlangıcında kullanılır |
Tütün | 200 - 250 | Gelişme başlangıcında 15 gün ara ile 2 kez |