| BİTKİ |
YAPRAKTAN g/100 L su |
UYGULAMA |
| Domates, biber, patlıcan, kavun, karpuz, salatalık, vb. |
100 - 150 |
Haftalık gübreleme 7-8 günde bir püskürtme |
| Turunçgiller, elma, sofra üzümü, asma fındık, antepfıstığı, zeytin |
250 |
Yılda en az 2 kere 10-15 gün ara ile püskürtme |
| Pamuk, mısır, ayçiçeği, kimyon |
250 - 300 |
Gelişme başlangıcında 10-15 gün ara ile 2 kez |
| Bağ |
200 - 250 |
Çiçeklenmeden önce ilk uygulama yapılır. Meyve başlangıcından sonra 2 kez 15 gün ara ile yapılır |
| Şeker pancarı, patates |
200 - 250 |
Yumrular oluşmaya başladıktan sonra 15 gün ara ile 2 uygulama yapılır |
| Hububat |
200 - 300 |
Ot ilaçları ile kardeşlenme başlangıcında kullanılır |
| Tütün |
200 - 250 |
Gelişme başlangıcında 15 gün ara ile 2 kez |