| BİLEŞİMİ | w / w |
|---|---|
| Toplam Azot | % 7 |
| Nitrat Azotu | % 7 |
| Nötral Amonyum Sitratta ve Suda Çözünür Fosfor Penta Oksit (P2O5) | % 5 |
| Suda Çözünür Fosfor Penta Oksit (P2O5) | % 5 |
| Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) | % 40 |
| Suda Çözünür Magnezyum Oksit (MgO) | % 3 |
| Suda Çözünür Bor (B) | % 0,05 |
| Suda Çözünür Demir (Fe) Tamamı EDTA Şelatı | % 0,10 |
| Suda Çözünür Mangan (Mn) Tamamı EDTA Şelatlı | % 0,50 |
| Suda Çözünür Molibden (Mo) | %0,001 |
| Suda Çözünür Çinko (Zn) Tamamı EDTA Şelatlı | % 0,01 |
| EDTA şelatının stabil olduğu pH aralığı: Demir (Fe) 6,5-11, Mangan (Mn) 5-9, Çinko (Zn) 4-11 |
NPK gübresi harmanlanmış.
| FİZİKİ VE KİMYASAL ÖZELİKLER | |
|---|---|
| pH Aralığı (%1'lik solüsyon w/w) | 4,5 |
| E.C. (1g/L) | 1250 mS/cm |
| Suda Çözünürlük (20 °C’de) | 410 g/L |
| UYGULAMA ŞEKLİ, DOZU VE ZAMANI | YAPRAKTAN (g/100L su) | UYGULAMA |
|---|---|---|
| Domates, biber, patlıcan, kavun, karpuz, salatalık vb. | 100-150 | Taç yaprağının düşmesinden sonra başlayıp hasat dönemine kadar |
| Turunçgiller, elma, şeftali, sofra üzümü, fındık, antepfıstığı, zeytin | 200-300 | Meyve tuttuktan sonra hasat dönemine kadar |
| Pamuk | 200-250 | Koza döneminden itibaren 2-3 kez 15 gün ara ile |
| Bağ | 200-300 | Koruk döneminden hasada kadar 2-3 kez 7-10 gün ara ile |
| Şeker pancarı, patates, vb. | 200-250 | Yumrular oluşmaya başladıktan sonra 15 gün ara ile 2 uygulama yapılır |
| Hububat | 250-300 | Ot ilaçları ile kardeşlenme başlangıcında kullanılır |
| Tütün | 200-250 | Gelişme başlangıcında 15 gün ara ile 2 kez |